JANINA KRONLUND


Zermatt am nacht.
bästa maten vi åt i zermatt var definitivt på unique hotel post. helt sjuttons fantastiskt. jag trodde jag beställde linguini med chorizo & champinjoner, men någonting gick fel i beställningen. inte så illa ändå, blev serverad godaste portionen gnochi med champinjoner som jag någonsin kunnat drömma om. tobias valde gnochi med hummer. kan hända att jag råkade smaka på det också, kan hända att det också var helt otroligt gott. så gott att det knappt gick att fokusera vid bildtagning.
 
 
det var så härligt att sitta inne på post! träinredning och sorlet av människornas skratt klingade ända ner till bottenvåningen. efter att vi ätit så tog vi några drinkar vid baren. när man gick ut i kvällskylan så fanns det knappt människor ute på gatorna - alla hade cozat upp sig inne i någon restaurang. väldigt mysigt :)
 
 
vill också berätta om hur bra hotell vi hade! först var vi lite tveksamma eftersom nästan alla bilder på stadens olika hotell såg så outdated ut, heltäckningsmattor och ful inredning. som om de peakade vid ungefär 1996 och sedan slutade bry sig om hur det ser ut. de hotell som var okej fick man betala alldeles för många hundringar för per natt, så till slut valde vi ett best western hotell. kan inte gå fel eftersom man bott på bw-hotell tidigare och varit passligt nöjd. 
 
vi bodde alltså på best western butterfly, de serverade bra frukost och mätt blev man. hade kunnat sitta där i timmar och bara äta, synd att man hade bråttom till backen :D dagen vi checkade ut så åkte vi hela dagen, kom tillbaka och fick använda spa-avdelningen för att gå i dusch (de frågade också om vi ville gå i bastu), sedan gick vi för att äta och kom ännu senare tillbaka för att hämta våra väskor. verkligen tiopoängs service, hotellet rekommenderas varmt till varenda kotte.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress