Janina Kronlund


Utmanad
"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"

1. Körsbär på burk är såå gott! Jag kan hur lätt som helst äta en burk med körsbär som ligger konserverade i en sockerlag

2. När jag var liten talade jag bara finska. Det gick så långt att min svenskspråkiga farmor undrade om jag aldrig skulle börja tala svenska. Nu är jag nästan bättre på engelska än på finska, som är mitt andra modersmål.

3. Utan cheerleadingen skulle jag inte veta vad jag tog mig till. Kanske jag skulle träna simhopp? När man hoppar bakåt från höga höjder och gör en massa volter i luften innan man landar. Eller konståkning.

4. Jag hängde i Vasa Arena (ishallen) från 4 åring till 15, utan att varken spela ishockey eller konståka. Det berodde på att min pappa är med i deras DJ-gäng och spelar musik under pauserna och avblåsningarna. Har alltid varit grymt intresserad av ishockey!

5. Jag kan lätt sluta zappa kanal om det kommer fotboll eller ishockey på tv. Det ni!

6. Jag har mitt klädskåp ordnat efter regnbågens färger, även om hälften av mina kläder ligger utspridda på golvet.

7. Jag har varit till Kalifornien men tackade nej till att åka till Vegas. Endast pga att det var 42 grader i skuggan och jag ändå inte hade sluppit in på något casino.

8. Jag brukar hjälpa sniglar över vägen i den riktning de är på väg i. Fast det visste ni nog redan.


Utmanade:
emppu & mikk

emilia s

samira

ida

sus

jessica

hoai

emma



Updates; jag har kunskaper inom fyra språk (finska, svenska, engelska, tyska), jag älskar ärtsoppa på burk, jag kollar på tv i förbifarten om jag är hos fanny; annars kollar jag på tv en gång på tre månader (PB laddar brorsan ner, GG är på paus och Lipstick Jungle kommer jag inte orka följa)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress