Janina Kronlund


Firmafest med Olles gäng.
det är ju trots allt bara firmafest två gånger om året ;) när vi kalasade firmafest i våras så körde jag hem på söndagskvällen, men denna gång hade mina chefer på båda banken & baren kommit överens om att jag skulle få vara med på kalas. huuuur bra, är så tacksam och glad!
 
 
vi träffades vid tolv på ollis, där vi delades in i olika lag. fick varsin mysse så man skulle hålla koll på sina lagmedlemmar. vi började på cinema bowling, vartefter bussen tog oss till glasbruket där vi fortsatte med en massa olika games. så sinnessjukt bra ordnat av jontte & dani ♥ lyfter på hatten (eller myssen).
 
 
vi tävlade under hela dagen, hann inte ens äta mellanmål :D gissa om halva gänget var hungriga som vargar när det var dags för middag. vi brukar alltid ha något tema och denna kväll var det beach.
 
 
cheferna chefade passligt i sina ollis-morgonrockar, halmhattar och partybrillor. alltid värst, haha. handen upp om du också vill ha en morgonrock :D
 
 
viccan hade en blå badring, jag hade en rosa och bibi hade en gul. bra outfit, som tyvärr inte rymdes med runt middagsbordet.
 
 
det var favoritrestaurangen 1h+k som fixade ståendebordsmiddagen och vi alla åt oss nog till matkoma. aaah så gott. nästan så man slutade prata för att man var så amazed. nästan, för sedan cheferna anställde fler filiciaveteraner så har våra middagar blivit sju gånger med upplivade - nu är det inga tysta stunder utan snapsvisor på bankande på fest på allsång! :D riktigt roligt så också!
 
 
mellan middagen och efterrätten var himlen så otroligt vacker att jag och mina huippu dj-kollegor vici & bibi sprang ner till stranden och knäppte några bilder med badringarna i fokus. efter att vi ätit klart öppnade vi alla tre jacuzzina och hoppade i. vi definierade good life: jag & bibi sittande/flytande i varsin badring i jacuzzin, med varsitt glas rött i handen. aaaah. 
 
 
att vakna upp till denna vy var inte helt fel. kunde vakna så varje dag, kändes knappt som om man var i finland. det bästa för min del var att tobias körde upp till österbotten och anlände på söndagskvällen.
 
 
både söndagen och måndagen bjöd på sånt toppenväder att vi inte ens haft så här bra dagar efter varandra under hela maj-juni-juli-augusti. HEEELT fantastiskt alltså. hade kunnat stanna här hela dagen.
 
 
massa cred till cheferna som gång på gång sätter ihop ett sådant toppenschack. älskar att vara en del av denna personal ♥ är så tacksam, vill att denna tid av mitt liv aldrig ska ta slut.
Madeliene

Så fina bilder! :)

Emiza

Fina bilder

Meg

men wow vad kul det lät, och vilka bilder!!

Felicia

vilka super härliga och fina bilder

veckomagasinet anne von porat

Ni verkar ha haft det riktigt kul

Marie Bergman

Wow vilket ställe! :)

kerstin ehrenholm

Ni verkar ha haft det så kul Kram

Lovisa

Fin blogg och härliga bilder : D

Anonym

Tävla om en godisbox att ge bort till någon!
http://mydesire.se/2017/september/vinn-en-romantisk-godisbox.html

Mikaela

Vilka underbara bilder :D

Hanna Karlsson

Vilken härlig fest!

Maolion

Meeen vad härligt!! Det verkar ju som ni hade det hur bra som helst :D

Hanna

Fina bilder och härlig blogg :) <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress