Janina Kronlund


Princeton.
 
en kväll åkte vi till princeton. vi gick omkring på universitetsområdet och tittade på fina hus, vartefter vi letade fram en skaldjursrestaurang som hade fått riktigt bra betyg på tripadvisor. det var en halvtimmes kö, så vi skrev in namnen på väntelistan och gick till en gelateria för att vänta. gelato och någon slags kaffe var inte helt fel :)
 
 
tobias beställde in en crab chowder & en fiskfilé, jag valde chililimemarinerade räkor & skaldjursrisotto. haha det bästa var när tobias försökte beställa ett glas vin. oh no, this place is bring-your-own-booze. döm förvåningen vi upplevde, två medborgare av sääntö-suomi (finland med alla dess regler med andra ord - tidigare i sommar var det en artikel om att servitörer måste leverera alkoholen till kunden om det råkar vara en trottoar mellan restaurangen och terrassen).
 
så, det var bara att springa till närmaste liqourstore för att köpa en flaska vin. allt från de butikerna är så löjligt billigt om man jämför med finlands priser. själv hade jag knappt kunnat jämföra priser, men tobias är ju bartender och vet lite mer, så att säga.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress