JANINA KRONLUND


Påsk.
 
på skärtorsdagen stängde vi kontoret redan klockan ett på eftermiddagen, varpå jag lunchade och packade ihop min väska för en långhelg i södra finland. jag fick skjuts ner till karis av mikael, tackar och bockar! :) väl framme i bakades det pizza hemma hos johan, där han, tobias, mick, cisse & kalle spenderade kvällen.
 
 
titta ett sådant fint påskträd som vi hittade på ekenäs torg! om ni ser sådana här påskträd i vasa nästa år så vet ni antagligen vem det är som varit i farten :)
 
på långfredagen lunchade vi med chris & ronja på en skärgårdsrestaurang som heter fem knivar. på kvällen var det dags för villamys på chris brors villa. samtalsämnena ville aldrig ta slut, och vips var det dags att köra tillbaka genom mörkret.
 
 
på lördagen cruisade vi runt med chris och drack kaffe på en terass vid vattnet. kvällen spenderades hemma hos nico & sara, vi lagade tacopaj samt kalasade på en gudomlig guacamole!
 
 
på söndagen åkte vi ut till tobias familjs fina skärgårdsholme. vilket lugn! vi gick igenom skog och över klippor och besökte en närliggande holme med båt. rätt så mysigt när vi åkte båt och snöflingorna dalade ner från himlen :) det var lite kyligt, men det hade vi förbetett oss på. tillsammans med ralf, camilla, christoffer och anni så åt vi en fantastisk påskmiddag och sedan var vi bjudna på kalas på andra sidan holmen. när vi kom hem på kvällen så värmde vi brasa, man kände verkligen av att man varit utomhus nästan hela dagen. så härligt!
 
 
på måndagen blev det kaffe hos inger, varpå vi körde iväg mot grankulla för att, tillsammans med ludde och hans avec, se bk46 spela handboll mot grankullalaget. spännande game, men jag kunde inte njuta eftersom jag satt framför en fanflock som var utrustade med högljudda tutor :D alltså huhhu, det tjuter ännu i öronen.
 
känner att jag har fått vila och ta det lugnt, jag är riktigt nöjd.
summa summarum, en riktigt fin påskhelg.
tack till alla inblandade ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress