JANINA KRONLUND


Jersey hoods
jag & emma tog en eftermiddagspromenad genom mina new jersey hoods. här under är huset där jag bodde i ett år, vi fick bo i mitt gamla rum, det vill säga rummet som gömmer sig bakom erkern i mitten av huset. älskar det väldigt amerikanska utseendet på husen som finns i samma development (som bara består av två gator), men jag vet ju att de alla är gjorda av papper :D
 
 
emma fascinerades av de söta postlådorna. beskriv en finländsk postlåda? ja, typ fem-tio lådor bredvid varandra, rätt simpla och därav också tråkiga. denna halvsöta postlåda kanske inte var så märkvärdig, men det finns de som har byggt in dem i sten eller bara har riktigt ståtliga grejer :D valde dock att inte fotografera dem, eftersom de flesta är så personliga (med namn eller exakt adress) och jag känner inget behov av att lägga ut det.
 
 
skrattade lite åt den falska fasaden av ett perfekt liv. orkar inte med amerikaner :D varför måste det se så fint ut utåt, på alla plan? finns många hus som har dyrare framsida, medan resten av huset är något träliknande basicmaterial.
 
 
och dessa löjligt små trottoarer, typ 1x1 meter :D skojiga! 
 
 
för att fixa en conclusion på detta inlägg, så kändes det riktigt, riktigt bra att vara tillbaka i new jersey. allting kändes precis som normalt, förutom att ett av mina au pair kids nu går på college och att de två andra är lika långa/längre än mig. kände mig som en såndär gammal tant som man bara ser på släktträffar, ni vet en sådan som kommer och nyper tag i kinden och bara ojojojojjj vad du har vuxit! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress