JANINA KRONLUND


Big lights will inspire you
jag & emma hade världens snabbaste flygresa till new york. från vasa till newark på under elva timmar, det är sinnessjukt bra tider. vårt flyg från vasa var lite sent, så vi fick springa till boardingen på arlanda, men som tur så var det flyget också lite sent. flygresan gick rätt så smärtfritt, kollade filmen crazy, stupid love och flera avsnitt när & fjärran
 
undrade varför människor måste resa med små barn? de kommer ändå inte ihåg någonting, och att de är med på flyget är bara jobbigt för alla medpassagerare. fine om man åker en kort resa, men tycker synd om små barn som ska tvingas med på ett flyg som dröjer en halv dag. snälla, om någon har bra argument om varför man ska resa med små barn, snälla upplys mig.
 
en annan grej som irriterar mig enormt, är människor som fäller bak sitt säte för att sova eller vila eller få mera utrymme. hatar verkligen när folk gör så utan att fråga om det är okej. det slutar ju med att personen bakom får mindre space, och på långa flyg där man har en egen skärm så får man skärmen så nära att det är obehagligt att kolla plus att man blir mer instängd även om det redan är utrymmesbrist. näej, ska ni fälla ner era säten så kolla för guds skull med personen bakom om det är okej.
 
okej, märks kaanske att det börjar bli dags att gå och sova :D klockan är bara halv nio på kvällen & natten är ung, men hemma och i huvudet är klockan halv fyra på morgonen såå dessa jetlaggade tjejer kör en tidig kväll. satsar på att vara utvilade och stiga upp tidigt imorgon istället. pussss. btw, vår rooftop är amazing, vädret är fantastiskt och jag känner mig så hemma.
 
kamerautrustningen under denna resa består av två mobiltelefoner, en gopro och två systemkameror med tre objektiv. nu jaefvlar ska det fotas :D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress