JANINA KRONLUND


Galan 2016
 
lila mattan med daniela & josefina
 
 
lördagen den 19 november var det dags för den fantastiska finlandssvenska blogg- och nöjesgalan som ordnas av finemang öb (ida-marie jungell och maria frände). det finns verkligen inget ställe som känns lika lyxigt som vasa stadshus! tycker att hela stämningen genast blir så elegant när man kliver in där.
 
 
jag hade äran att leda programmet tillsammans med nicke aldén! jag har aldrig varit programledare tidigare, så jag är galet tacksam för att ens få förfrågan, möjligheten att få göra det här. tycker man ska prova på så mycket som möjligt, vara med på så mycket som möjligt, samla på sig erfarenheter och utmana sig själv.
 
det var inte ett dugg pirrigt att ställa sig på scen, det var bara roligt! glömde till och med bort att det livestreamades, för man levde så i sekunden (kan hända att strålkastarna var så starka så man inte ens såg kamerorna). vågar nog inte titta på livestreamen så här efteråt, för i så fall börjar jag nog bara analysera saker jag gjorde tossigt eller kunde ha gjort på något annat sätt. så lika bra att vara nöjd med livet som det är nu :D för så är det! man mår bäst när man bryr sig minst ;)
 
 
det kändes som att programledandet gick bra, speciellt med tanke på att jag & nicke inte känner varandra så bra och inte har jobbat tillsammans. vi är liksom bekanta som kan tala femton minuter om vi råkar ses på stan :D vi hade programkort med lite keywords, mest med programschemat så att vi visste vilken kategori som skulle presenteras till nästa. vi hade planerat lite saker man kunde tala om och frågor inför intervjuerna, men annars körde vi ganska långt på stundens inlevelse. alldeles för planerat program blir så steeelt, blir bättre om man bara reagerar på det som händer.
 
galan var minst lika välplanerad som förra året, om inte till och med bättre. allting flöt och på smidigt och det fanns nog ingenting som misslyckades. är så tacksam för att denna guldpärla till lyxkväll ordnas i vasa! sådana här evenemang brukar annars placeras i huvustadsregionen och då blir det så omständigt för alla oss stackars österbottningar att åka ner (jag menar, bara att gå på en konsert i helsingfors är omständigt med tanke på tid, transport och boende). lika omständigt blir det ju för nylänningar att åka upp hit, men samtidigt ordnas det ju inte alls lika mycket skojigheter här.
 
 
det var lite tråkigt att så många vinnare inte kunde närvara, men de hade skickat videohälsningar i alla fall! videohälsningar kom också av bland annat penny schulman (tjejer är bäst!) och maria montazami. älskar videohälsningar, de är så otippade!
 
kingkong livestreamade hela galan, så här kan ni alltså titta på galan från början till slut :) jag är riktigt nöjd över galakvällen och vill ännu tacka finemang för att ni gjorde kvällen kickass, galapubliken, alla hemmastreamare som skickade fina ord efteråt, alla hemmastreamare som har ett miserabelt liv (haters gonna hate, tänk om ni skulle satsa på lite personlig livsglädje istället för att ösa en massa negativitet i anonyma forum hååhåhåhå), alla som hade ett finger med i spelet för att göra en bra kväll! grattis ännu till alla vinnare, grattis till alla er som var nominerade, grattis till alla oss som annars bara känner sig som en vinnare. det här gör vi om!
 
 
 
 
bilder: iisa
 
 
bild: ronja
TIDSTJUVEN

<3 <3 <3 <3 <3

Svar: <3 <3 <3!!
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress