Janina Kronlund


Onsdagsdamm
jag går en kurs som heter business-to-business marketing och vi är lyckliga att få gå den med heidi, en av skolans överlägset bästa lärare. vår grupp består (surprise, surprise) av mig, emmamae, josefin och emma. så går det när man får bestämma grupper själv! alla uppgifter vi gör har att göra med ett företag samt en av dess produkter som vi valt i början av kursen. vi har valt 3M och thinsulate.

uppgiften vi skulle göra var att planera och redogöra för alla aspekter kring en valfri mässa som vårt företag ska vara med på (haha ojoj vad det här blev svårformulerat, allt är så lätt på engelska). materialet skulle presenteras med någonslags bild i rörelse.. ni känner ju mig & emma. ganska givet så blev det en film! jag kläckte en idé, skrev ner den till word documents (skriva ner till pappers är härmed föråldrat), fick tjejernas bekräftelse och så riggade vi upp kameran. eftersom det redan var mörkt ute försökte vi skapa lite extra ljus med en bordslampa (kollar ni noga så kan ni se den på bilden). vi klädde oss lite business (jep, med springbyxor som ändå inte hamnade med på film) och började filma! det gick rätt snabbt eftersom uppgiften var gjord sedan två veckor tillbaka och jag hade skrivit ett vägledningsmanus för filmen.
 
vi har också fixat lite visualiserande bildmaterial (som vi stolt byggt med sims!!) över hur vår punkt på mässan kommer att se ut, så vi lade med den i filmen. i morgon kommer alla grupper att visa sina filmer/whatever tolkning de valt att göra. håller tummar & tår för att vår film godkänns med högsta betyg, för vi blev rätt stolta över vår skapelse! det är kurser som denna som gör att jag blir extra glad att jag studerar just det här. det är kurser som denna som gör att man vill gå till skolan :)
 
dem gurlz som inte kan lé som normala tjejer :D
 
 
utanför skolan & skoluppgifterna blir det bara en gnutta relaxtid över och den ska användas så smart som möjligt (inga powernaps!!). igår var jag och milja ute på ett äventyr som kan liknas med bergsbestigning: vi levererade inbjudningskort till några olika adresser i stan. JAG VISSTE INTE hur vanligt det är att inte ha hiss i huset? jag menar.. jag har bott här i snart 15 månader och jag har gått upp för trapporna precis en gång (orsak: okänd). ska skänka någon en tacksam tanke varje gång jag stiger in i en hiss från och med nu.
Postman

Du har aldrig delat ut reklam i trappor med långsam hiss? då hissen var i översta våningen så sprang du upp förrän hissen var nere, beat that! Det är nyttig motiverande motion. Nu verkar det som att servicekontraktet på er hiss gått ut, så from now on, take the stairs up and down.

Svar: jag har aldrig delat ut reklam :D haft andra "sämre jobb" istället! skönt att vår hiss alltid åker tillbaka till våning 1, så den oftast e där när man kommer ;) plus att den e snabb! vår hiss fungerar perfekt och jag fortsätter ta den :D :D
JANINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress