Janina Kronlund


One of those weekends
hej måndag. jag ska vara helt ärlig och tala om för er att jag inte är riktigt redo. inte ännu. jag hade haft behov av en veckoslutsdag till. vi jobbade ju galet hårt med projektarbete i skolan förra veckan (40 timmar fullt öööös i skolan plus alla timmar i alla fall jag lade ner på min fritid) och så ägnade vi fredagen åt presentationer. som avslut korades det bästa projektarbetet med 300 juurosar och så kalasade vi på GRÄDDTÅRTA. najs!
 
när vi fick gå hem ville man bara lägga sig ner och avsocialisera sig från världen. jag hann bara ligga i sängen i cirkus tio minuter innan jag blev upplockad och fick dra iväg på lite sightseeing i vårvädret, massamys! :D det blev en tortillakväll (guacamole är typ highlighten i mitt liv) och så somnade jag sjukt tidigt. helt done alltså.
 
 
lördagsnatten spenderades på världens bästa oliver's inn och innan det fick jag & emma sitta och se på då tobias & ludvig slet som hyenor med att fixa en lördagsmiddag som bara kan stavas guld! nötinrefilé, hemmagjorda klyftisar, hemmagjord beasås och en sidosallad för färgens skull, helt perfekt :D var så hungrig att jag inte orkade ta någon bild. ollis då? jag älskar ollis. musiken råkade bli en helt galen blandning av sjutton olika genrer, one of those nights att prova på lite all möjlig musik hehe. en kunglåt som jag dock tycker ni ska lyssna på är freddy kalas - en pinne for landet. jag älskar den. besatthet.
 
söndagen bjöd på sjukt najs väder! synd att komma i säng så sent så man vaknar sent. hursomhelst, traskade ner till farosbryggan, njöt av vädret och småkikade lite mumin :D jag och mina inneboenden milja & emma roadtrippade ut till maxmo för att luncha nabben. vi kunde inte bestämma oss, så vi beställde in en nöt-beasåspizza, en hotpizza och en bbq-hamburgare. allt detta delade vi på tre, kanske helgens i särklass bästa idé?
 
 
idag har jag varit i skolan på payroll administration och efter lunch traskade jag iväg till jobbet. alltså vet ni vad? man blir så LYCKLIG när solen skiner! ikväll har jag sorterat kläder, gjort mig av med onödiga plagg, vikt in nödvändiga plagg tillbaka i skåpet, hängt upp nytvättade vita kläder och nu ska jag gå och hänga upp mina färggranna tygskapelser. haadee! :)
TIDSTJUVEN

Nabben <3

Btw, du spelade BARA BRA LÅTAR i lördags ju. Som vanligt då. Tack för det! :D

Svar: ALLTSÅ ja, stort hjärta på nabben! *emoji-med-hjärtögon*
jaaaa vad härligt att du tyckte det! ja försökt blanda lite de ena o de andra för att kolla vad som funka bäst (alltså ja behöver emojisar! hit med sötapan som håller händerna för ögonen) hoppas ni hade det kul! :D puss!
JANINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress