Janina Kronlund


Nättii settii
jävlars vilken grym helg!! fick gå lite tidigare från jobbet så vi hann med 15-tåget, perfekt i tid för att se showtek, david guetta och hardwell. hardwell levererade bäst av dessa tre, vilken show alltså! stupade i säng hos daniela eftersom min nattsömn för de senaste 40 timmarna bestått av 2h orolig sömn plus dryga 2h svettig tågssömn. tuusentack till daniela & niko som lät oss crasha hos dem över helgen, guldvärt.
lördagen började med frukost/lunch (haha brunch?) på chicos, innan vi drog vidare för att feelistellä till w&w, armin van buuren, martin garrix och avicii. finns inga ord för hur fricking awesome det var på weekend festivalen. vi råkade missa tungevaag & raaban men körde på den känslan att de kommer till rewell center om några veckor :D
annars så tyckte jag att festivalen verkade lite mer råddig än förra året, t.ex. att man bara fick gratis vatten från ett enda ställe på hela området, eller att man inte fick någon kork när man köpte vatten från baren. thank god för utskänkningsområdet ändå, det fanns alldeles för unga människor på plats. tycker inte det är lämpligt att en mamma drar med sitt femåriga kid till en sån här festival. tycker inte det är lämpligt att under 15-åringar får go wild på en sån här festival. det spelar ingen roll om föräldrarna är med eller inte, det är inte passande.
anyway, hoppas på förbättring tills nästa år och så vill jag tacka för en fantastisk festivalhelg! några små minus till vr som prackade på mjölktåget från seinäjoki med så mycket människor att platserna tog slut och man fick välja mellan att stå eller att sitta på golvet i en timme. fine så, ingenting man går under för, men man kunde kanske förvarna om att tåget är lite överfullt vid biljettförsäljningen (yup, vi köpte biljetter av en riktig person).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress