Janina Kronlund


Ibland är det lite roligare att gå i skolan!
idag presenterade vi vårt business-to-business marketing projektarbete som jag hållit på och jobbat med under våren tillsammans med emma, emmamae och josefin. vårt företag var 3M och vår specifika product var thinsulate insulation som är ett material man kan lägga in i utekläder för att de ska hålla värmen (gräv fram ett par varma vantar så lovar jag att det finns en thinsulate-lapp på dem!). vi bestämde oss för att i första hand fokusera på försäljning till företag som producerar t.ex. utekläder som är optimala inom snösporter.
 
under kursens gång har vi gjort en massa olika uppgifter, bland annat att redogöra för allt man ska göra före, under och efter en mässa. vi har hållit presentationer; t.ex. fått en oklar uppgift att tyda för att utan nyckelord presentera vår tolkning en timme senare. vi har lärt oss om strategier, segmentation, customer relationship management, produktprissättning, kommunikationstaktiker och marknadsföringskampanjer. kursen har varit givande, så jag riktar massvis med tack till vår fantastiska lärare heidi. otroligt inspirerande är hon!
 
idag fick vi ändå tillbaka allt som vi gett under kursens gång. vår lärare gav oss grymt positiv feedback och sa att hon inspirerats av oss för att vidare kunna utveckla kursen under nästa år. vi håvade in alla extra poäng för att skriva enligt the thesis model och vår urkundrapport låg under två procent. den skrivna delen fick fullpoäng och både heidi & hela vår klass tyckte om vår presentation. må tilläggas att vi hade satsat ordentligt. röda klänningar med svart kavaj och ett company card hängandes runt halsen. vi hade med oss produkter och hade förberett några iscensatta händelser med våra tyska vänner i publiken. vi hade med oss en hårfön (vind) och en vattensprutare (regn) för ultimat övertygelse :D det gick SÅ bra och vi kom självsäkert ihåg precis allt vi skulle säga.
 
eftersom grupparbetet gav fullpoäng och jag hade alla rätt i tenten tidigare i vår sååå betyder det att en FEMMA ramlar in bland kursbetygen. helvete vad jag förtjänar den här femman!!! SÅÅ glad och lycklig och framför allt NÖJD.
 
 
mitt lilla sår läker fint btw. råkade skära av en bit med potatisskalaren :')
Anonym

Jättebra jobbat😊✨

Svar: taack!! :D
JANINA

TIDSTJUVEN

Sjukt bra jobbat!!! Grattis till den välförtjänta femman! :D

Svar: Tuuuusentack!! :D Går inte att bli mer nöjd än så här!
JANINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress