Janina Kronlund


Firmafest på Glasbruket


mitt jobb på oliver's inn måste vara världens bästa. de underbara människorna som är anställda på favoritbaren måste vara världens bästa. firmafesterna som jontte & dani ordnar måste vara världens bästa. vi hoppade på en buss som tog oss till en hemlig destination: glasbruket i vexala (länk om ni vill veta mer). så sjukt härligt ställe! dit vill jag igen! vi hade med oss en egen ölkran & strobolights! hahah!
 


så chill! vi hade inte bara en bastu utan tre, inte bara en jacuzzi utan tre, inte bara ett hus utan tre. till middag lagade duktiga kockar (usman & ratti, vet inte om någon annan också gjorde något viktigt?) (jag lyfte inte ett finger) (ojdå) (tack!) så jävla god mat (t.ex. garlic chicken och någon nötinrefilégrej och vin och grejer). kan inte ens förklara hur bra. kvällen bestod av relaxing, lite program, en jävla massa skratt och en utdragen jacuzzi-bastu-simma-i-havet-natt. bästa på länge :) 
 
 
Anonym

Vad heter ollis vakterna? ^^,

Svar: rekommenderar dej att komma till ollis en kväll då det eventuellt är mindre folk (fredag?) så kanske du hinner prata med dem en stund ;) supertrevliga allihopa!!
JANINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress