JANINA KRONLUND


Skitdag
den här dagen måste nog gå till historien som den sämsta på detta år. allt har bara gått fel! det började med min misslyckade ansökning till ett svenskt universitet och fortsatte med en massa jomas i min jerseyfamilj (väljer att inte skriva ut något). till på köpet har jag suttit bakom ratten minst fem timmar idag, och då har jag inte en enda gång varit längre än 15 kilometer bort från huset. skulle egentligen sola idag, men jag var upptagen under förmiddagen och när jag vid 14-tiden äntligen lade mig ner vid polen så blev molnen bara svartare och svartare, innan solen försvann helt. körde till ett frozen yoghurtställe för att pigga upp mig själv, det var rätt bra. kiwisarna var hårda men såna smällar kan jag väl ta.

två av tre kids är alltså sjuka och idag tog jag lilltjejen till doktorn. satt där en god stund. senare ikväll så började jag frysa så jag kröp ner under täcket helt och hållet. gick i duschen för att få upp värmen, skakade hela vägen dit och var rädd att jag skulle svimma i trapporna till övrevåningen. ville gråta. klädde på mig överdrivet mycket kläder och slukade två värktabletter. mår bättre nu. 
 
men grädden på moset då! tänkte nästan bryta ihop när jag ville lyssna på spotify (köpte betalversionen igår för att kunna lyssna offline, jag förtjänar det) och befann mig utanför wifiområdet, då fanskapet meddelade att jag måste uppdatera till en ny version genom att logga in på google play. JA MEN OKEJ för det är ju så lätt utan internetanslutning. ibland så.. fu världen.
 
 
dagens enda höjdpunkt
H

en stor fet kram! <3

Sunshine coming soon

efter regn skiner solen <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress