JANINA KRONLUND


Las villas de Amadores
Vilket hotell var ni på och skulle du rekommendera det? Letar just nu resor till kanarieöarna, skulle vara kul att höra vad du tycker :)

hotellet vi bodde hette las villas de amadores och jag tycker att det var hur bra som helst! rent och fräscht vilket är superviktigt, personalen var både trevlig och hjälpsam. själva hotellet var fint och modernt, ett riktigt bra ställe att bo på. det enda minuset var att det var ganska högt upp på backen så när man gick ner fick man streta emot för att inte börja jogga haha, och det var ett jefvulskap att slita upp sig för backen igen. okej, kanske inte riktigt men det var ju inte direkt i top 5 på roligaste aktiviteter under en solsemester om vi säger så.

massa plus på att taxin var otroligt billig och det kostade typ 3 euro att ta taxi hem från stranden och då slapp man slitet. antingen får man leta rätt på ett hotell som ligger nära stranden eller så tar man bara något, eftersom hela stället var så brant :) tyckte synd om alla new parents med sina barnvagnar.
 
daniela

hääärli sista bilden!

Svar: thanks! :D
JANINA

Benny

Det där ser ju riktigt nice ut och vilka grymma bilder! Själv bodde jag på det här hotellet: http://www.trivago.se/puerto-rico-31835/hotell/amadores-beach-1526237

Men ska dit igen snart och då provar jag nog det du skrev om :)

Svar: Tack så mycket! :) Det hotellet är nog att rekommendera, förutom att det ligger uppe på backen, men det gör ju nästan alla hotell där ändå.
JANINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress