Janina Kronlund


New Years 2012 in New York City
eftersom jag jobbade fredag eftermiddag så kom vi till new york först på kvällen. vi åt varsin sallad till dinner. sen beslutade vi oss för att gå tjugotre gator innan vi hoppade på en taxi. nyårskänslan låg tjock i luften och människor trängde sig över vägarna likt rusningstid i asien.

vårt hotell låg på upper west side, rätt mysigt och nära till central park.




lördagsmorgonen började på bästa hurtiga vis med en lenkki i central park! det varma nyårsaftonsvädret välkomnades klart med öppna armar, haha.










vi såg en dogwalker! gulligt eller? :D










morgonmål åt vi på starbucks, innan vi fixade oss lite för att åka in till times square.









vi gick runt hela dagen, bestämde oss för att inte sluta oss till folkmassorna som väntade på times square. bekväma stolar sågs till, tält, förpackningar med mat, allt för att de som började köa långt innan 12 timmar före eventet skulle försöka stå ut. jaja, istället lunchade vi pizza/stromboli, shoppade, gick och gick, turistade :D






vi åkte upp till top of the rock på rockerfeller center. helt okej med massa ljus, här om någonstans förstår man stadens storlek..











efter rockefeller center hade vi ännu 5-6 timmar kvar till tolvslaget. vi gick ner och köpte varsin glass på ben & jerrys.


sedan började vi söka efter ett ställe att äta på. det var lite svårt eftersom alla gator som ledde rakt till times, var stängda. till slut hittade vi ändå ett mysigt ställe där vi beställde bacon burgare! haha perfekt nyårsmat! :D





efter maten började vi söka oss mot times. haha host! vi fick gå upp från 42:a ända till central park för att komma runt, tog hur länge som helst eftersom folkmassorna rörde sig långsamt. hursomhelst hamnade vi låångt ifrån times på 7:e avenyn. vi såg ingenting, men som tur hade de screens uppsatta så man fick se allt ändå :D sjukt jobbigt att stå! men vi fick se pitbull och lady gaga i alla fall, hot chelle rae och justin bieber hade uppträtt tidigare.


countdownen var över på trettio sekunder (no shit sherlock?!) så det gick lite snabbt :D medan vi rörde oss mot tunnelbanan såg vi ett pampigt raketspektakel från central park. FINT NYÅR MED FINT SÄLLSKAP! :D


Anonym

jättefina bilder, nyc är säkert en upplevelse att fara till ! tänk att ni hade möjlighet att fira nyåret där !!!

jutta

"ja ha int ladda upp någo bilder ennu", nää nää int alls:D

uur härliga! jätte fin den på emma o larissa då di står mot stakete:)fortfarande avundsjuk.com:D

xo

Pappa

Vilka doggar såg du, en liknade gozo-pojken..?

caroline

böööööööööööööööööööö va fint å så jävla grymt å si över stan!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress