Janina Kronlund


Slingshot
efter en heldag på vattenparken var man hur slut som helst men självklart var det utgång på fredagen också! vi hade inte ätit sedan klockan tolv, och klockan nio gick vi mot tivoliområdet för att jag och fanny hela veckan hade velat åka slingshot.








slingshoten var jäkligt grym men den hade faktiskt fått vara ännu mer gaaalen! :D har en video som är filmad nerifrån och en som är filmad innifrån korgen, ni kommer få se båda :)
 




efter slingan tog vi en taxi till restaurangen tequila som vi sett flera gånger. den var så fin utanpå så vi tänkte att de måste ha skitgod mat där också. som vanligt var vi lite sena och vår helrörsbiljett gick ut 1o.3o så vi hade inte mycket tid på oss.
 



tequilarestaurangen var inte så bra, tyckte alla. jag tyckte maten var god, men hade nog ätit bättre på napa ändå. kitty gillade också, men alla andra tyckte det var crap. dessutom var det dyrt mot alla andra ställen. vi tog en taxi till grabbarna för vi hade aldrig hunnit gå. vi var inte ens säkra på om vi skulle hinna med taxi och vi ville ha vårt helrör haha.